Langzijn.nl OpMaat

Kathmandu

Ben je wezen shoppen?, Leuke aanbiedingen? Plaats ze hier.........
Ria
groot duimpje
groot duimpje
Berichten: 323
Lid geworden op: 29 apr 2006, 12:57
Lengte: 196
Geslacht: Vrouw
Locatie: Amsterdam

Kathmandu

Bericht door Ria » 08 jul 2013, 21:16

In mijn zoektocht naar nieuwe, smal vallende, dameswandelschoenen kwam ik bij Kathmandu.
Geen probleem om de grotere damesmaten bij andere filialen vandaan te laten komen. En ook geen probleem om bij de leverancier te informeren of die speciale maat er nog was, dan wel wanneer die weer geleverd zou gaan worden. Wat ik bijzonder vond, was het feit dat ik die grote maten kon passen zonder dat er een koopverplichting aan zat (zoals ik bij concurrenten heb ervaren). En ook geen probleem om met mij te kijken welke modellen allemaal mogelijk zouden zijn (ik was erg verknocht aan mijn 'oude' wandelschoen).
Tweemaal een pas-sessie met schoenen die overal vandaan kwamen. Met goed gevolg. Geweldige service!!!!!!!!!!

Toen ik vroeg of ze ook outdoor kleding - wandelbroeken en dan bovenal afritsbroeken - op lengte hadden, bleken ze 2 merken met lengtematen te hebben. Met het merk Fall Raven heb ik nu een goed passende (heren-)broek die ik nog moet inkorten (bbl 99 cm, lengtemaat 39 inch).

Voor andere lengtegevoelige zaken heb ik verder niet bij hen geïnformeerd (behalve dan sandalen maatje 51 voor een andere vraag in het item schoenen, die schoenen zijn er, even bellen). Mijn indruk is dat ze hier wel rekening mee houden.

Ria

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers